Момчето влегло во водата и почнало да ја удира со раце. Она што следеше ќе ве остави без зборови!

Ако барате домашно милениче со кое можете навистина да се зближите, има многу видови во светот од кои можете да изберете – кучиња, мачки, зајаци, хрчаци, птици и така натаму…

Но, големите морски суштества сигурно не се високо на списоците на повеќето луѓе, освен во овој случај…

Имено, едно момче успеало да се спријатели со огромен стршлен.

Ако не сте знаеле, ова се многу опасни животни кои имаат отровна шипка на опашката која се користи за одбрана.

Токму жицата го уби популарниот „ловец на крокодили“, австралискиот ТВ водител Стив Ирвин.

Погледнете го видеото: