Момчето ги подаде рацете кон кокошката, а она што следеше беше навистина прекрасно

Момчето се врати дома со нова фризура и ги подаде рацете кон кокошката, а она што следеше беше навистина прекрасно.

Мејсон е момче кое како најдобар пријател има кокошка по име Love Bird. Тој имал проект на училиште поврзан со несење јајца кога оваа кокошка извела и од тој момент, двајцата имаат нераскинлива врска.