Момчето го уништило станот бидејќи родителите му го одзеле мобилниот

На видеото кое го објави мајката на момчето се гледа дека станот им е целосно уништен

Родителството понекогаш може да биде исклучително тешко, особено кога авторитетот меѓу родителот и детето не е навреме воспоставен и тогаш непослушните и непослушните деца не ги почитуваат забраните и другите воспитни мерки.

Така родителите во еден град во САД за малку ќе доживеале нервен слом кога се вратиле од работа откако му го одзеле мобилниот телефон на 12-годишниот син.

На видеото кое го објави мајката на момчето се гледа дека станот им е целосно уништен.

Во бес, момчето кршело се низ куќата, буквално нема ништо што не скршило, од огледала, лаптопи, до фрижидери и кревети.