Момчето клекнало и ја запросило: Прво кажала ДА, а потоа ја дознала ВИСТИНАТА за прстенот и и се срушил светот

Таа веднаш доби многу критики Многу луѓе сонуваат за својата венчавка и затоа им е важно се да испадне совршено. Истото може да се каже и за веридбите, па затоа прстенот е една од најважните работи.

Една анонимна жена го сподели своето признание и откри дека во моментот кога момчето ја прашало, таа се предомислила и рекла „не“ – иако само на прстенот. Моето момче се обиде да ме запроси со прстен. Се согласив, се разбира. Бев воодушевен и извикав „Да“, но потоа го дознав потеклото на прстенот и реков не.

Имено, дознав дека се работи за користен прстен, со кој пред мене ја запросил својата поранешна девојка. Сè уште сме во врска, но никогаш нема да го заборавам овој прстен и сигурно не планирам да го прифатам предлогот во блиска иднина – вели таа.

Веднаш доби многу критики бидејќи не ја прекина веднаш врската, кога веќе не планира да го заборави и простува „гревот“ на искористениот прстен