Еден романтичен маж од Кина на потешкиот начин научил дека врските на далечина обично не завршуваат добро. На видеото објавено на Твитер, можете да видите како маж во костим на мечка и приоѓа на својата девојка во трговскиот центар.

Тој брзо си заминува откако ја виде својата девојка во прегратките на друг маж. Девојката набрзина се извлече од таа прегратка и истрча кај своето момче.

Разочараното момче помина 2.500 милји за да ја изненади својата девојка на нејзиниот роденден. Може да видите дека таа се обидува да го прегрне, но тој не сака да се согласи со тоа по сето она што го видел.

Потоа повторно ја вратил главата на мечката назад, веројатно за да ги скрие солзите од таквото разочарување. Ова видео е лајкувано околу 80.000 пати и луѓето го поддржале. Во приложеното видео погледнете ја оваа ситуација.

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: