Момчето удрило со раката по водата, а потоа следела неверојатна сцена

Момчето со рака удрило во водата, а потоа видело неверојатна глетка како му се приближува жица.

Ако барате домашно милениче со кое можете навистина да се зближите, има многу видови во светот од кои можете да изберете – кучиња, мачки, зајаци, хрчаци, птици и така натаму…

Но, големите морски суштества секако не се високо на списоците на повеќето луѓе, освен во овој случај.

Имено, едно момче успеало да се спријатели со огромна жица.

Ако не сте знаеле, ова се екстремно опасни животни кои имаат отровен рбет на опашката, кој се користи за нивна одбрана. Токму жицата го уби популарниот „Ловец на крокодили“, австралискиот ТВ водител Стив Ирвин.

Погледнете го видеото: