Момчето ја изневерило, па таа сакала да му се одмазди – Направила голема грешка

Дека изреката „одмаздата се сервира ладна“ докажува и примерот на оваа девојка која сакала да го повреди дечкото за невеството Имено, таа и нејзиното, сега, поранешно момче биле во долгогодишна врска кога дознала дека ја изневерувал неколку пати.

Како што пишуваат странските медиуми, девојката со „жешка“ глава и револтирана отишла пред неговата куќа и му го демолирала автомобилот.Автомобилот марка „Mitsubishi Outlander“ останал без речиси сите стакла и ретровизори, попатно исчкртан со црн спреј, но девојката направила „мала“ грешка поради тоа кога приказната заврши во медиумите.

Во моментот девојката не забележала дека цело време уништува погрешен автомобил. Таа направила несреќна една сосема невина жена, која почнала да вреска од агонија кога излегла од куќата и го видела автомобилот на кој пишува „Мајк е прељубник“.

Жената чиј автомобил е уништен се обидува да го реши проблемот со осигурителната компанија и полицијата, а дали девојката ќе ги сноси последиците останува да видиме …