Денот на венчавката е еден од најубавите и најважните денови во животот.

Сакате се да биде совршено организирано, али повеќе од овие неочекувани работи повеќе остануваат во сеќавање

Ова момче ја прекина венчавката, а потоа почна да пее.

Се повеќе млади луѓе му се придружија и приредија момент за паметење.