Момчето (2) ја фрлило топката преку оградата. 2 секунди подоцна камерата снимила сцена која ќе ви го стопи срцето

Ниту голема ограда не можела да го одвои ова 2-годишно момче од неговиот четириножен пријател. Ова момче си играло со топка во дворот кога ја фрлило преку оградата. Татко му седел до него и снимал сè за да види што ќе се случи.

Од другата страна на оградата која беше превисока за момчето да види што има таму, имаше куче. Тој е куче кое сака да игра и многу му се допаѓаат децата кои живеат во неговото соседство.

Чекаше момчето да ја додаде топката, а потоа нежно му ја врати на момчето.

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: