Момчето (9) добило неочекувана пратка во кутија

Не очекуваше некој да излезе од кутијата!

Конор Добин (9) има брат кој не живее со нив дома, но еден ден решил да го изненади својот помлад брат на начин што никогаш нема да го заборави. Конор се враќал од училиште кога слушнал како мајка му го вика од тремот на нивната куќа.

Го прашала зошто никогаш не и кажал дека очекувал пошта од Бред. Ја погледна збунето и и кажа дека и тој не знае, а мајка му покажа на големата кафена кутија во куќата.

Возбуден почнал да го отвора подарокот, а потоа од кутијата слушнал „Бу!“ и се исплашил. После тоа, неговиот брат скокнал од кутијата, а Конор останал шокиран.