Момче (5) во раце ја носело помалата сестра, а потоа сфатиле што се случило со нивната мајка!

Сал Чикасе од Аризона не е обично момче. Ова петгодишно дете е вистински херој – сега се слави низ целиот интернет поради неговата храброст.

Џесика Пенојер слушнала како некој тропа на вратата од нејзиниот дом. Тоа беше петгодишно дете со неговата помала сестра во рацете.

„Беше таму и држеше нешто во рацете, мислев дека е кукла“, рекла Џесика.

Но, тоа не беше кукла туку неговата двомесечна сестра.

На почетокот Џесика мислела дека момчето се обидува да и каже дека нивното куче умрело, но потоа сфатила дека се случува нешто друго…