Мојот сопруг има најдобра пријателка 10 години! Еден ден таа направи нешто и ми го промени целиот СВЕТ!

„Мојот сопруг има најдобра пријателка околу 10 години. Таа се понуди да дојде кај нас на одмор, а јас одбив“, раскажува оваа жена во својата исповед. И тие се допишуваат буквално секој ден, но тоа не ми пречеше толку бидејќи ние сме во Германија, а таа во Хрватска, додава таа.

Па, боже мој, не може да ме изневерува со неа. Се разбира, јас навистина не ја сакав, но таа ми се заколна милион пати дека меѓу нив нема ништо друго освен пријателство. И кога требаше да се породам, а имав проблематична бременост, таа ни понуди да ни помогне, а јас одбив. По породувањето некако ја пуштив да дојде на неколку дена да го види бебето.

И тогаш, луѓе мои, колку го сакаше тоа дете, не можам да ви опишам, буквално како да е нејзино. Таа се грижеше за него, се грижеше за него, па дури и ми помагаше во се. Беше толку добра што дури и јас се заљубив во неа.

Така, оттогаш верувам во машко-женски пријателства и веќе не се лутам што се допишуваат секој ден. ”

Прашање за вас: Дали верувате во машко – женско пријателство?