Му дадоја камера на бездомник: Тоа што го снимил ќе ви го скрши срцето!

Овој човек и неговата камера ќе го променат начинот на кој гледаме на бездомниците, покажувајќи како изгледа животот кога ќе го погледнеме низ неговите очи.

Тоа што го снимил ќе ви го скрши срцето!