Му кажала да ја отвори рерната: тоа што го пронашол внатре го чекал цели 17 години (видео)

После полни 17 години борба со неплодност, Дана и Аркел ја изгубија надежта дека некогаш ќе станат родители.

Двојката преживеала четири спонтани абортуси и едно мртво родено бебе, но продолжиле да се молат и секогаш верувале во чуда.

Минатото лето, нивните молитви конечно биле остварени.

Во видеото можете да погледнете како изгледал моментот кога Аркeл дознал дека ќе стане татко…