Му помогнал на дете кое паднало од неговиот скејтборд, но немал поим што ќе се случи понатаму! (ВИДЕО)

Градежен работник видел како детето паѓа од скејтбордот и решил да му помогне да стане.

Тој момент на добрина предизвика верижна реакција, верижна реакција на добрина кон вкупните страници.

Колку убаво и мотивирачко видео.

Погледнете го во продолжение