Надзорна камера сними херојска сцена: Мачка истрча на пат за да спаси маче од четири кучиња

На социјалните мрежи се споделува херојски момент снимен од надзорна камера.

Четири кучиња нападнале мало маче, а потоа возрасна мачка истрчала на патот и решила да се соочи со кучињата за да го спаси мачето.

Едноставно мора да го погледнете ова неверојатно видео.