Нападнале човек кој цел живот се грижел за слон. Неговата реакција го остава без зборови

Нападнале човек кој цел живот се грижел за слон. Неговата реакција го остава без зборови.

Тонгсри е 17-годишен слон кој пораснал со човек кој секогаш се грижел за него, што не е невообичаено во Тајланд.

Луѓето симулираа напад на неговиот негувател, а она што следеше ве остава без зборови…

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: