Напуштено кученце е пронајдено во бањата на аеродромот. До него имаше и срцепарателна порака!

Ова напуштено кученце е пронајдено во бањата на аеродромот. До него имаше тажна порака која на сите им го крши срцето. Многу домаќинства денес ги сметаат и третираат кучињата како дел од своето семејство. Затоа, шокантно е да се слушнат некои приказни за напуштени кучиња.

Истото важи и за приказната за Чеви, кучето кое сопственикот го оставил во бањата на аеродромот. Најтажно е што нејзиниот сопственик се двоумел околу таа одлука. Таа му оставила порака на Чјуи да ги извести сите дека сопственикот на ова кученце е во токсична насилна врска.

Нејзиниот партнер ги малтретирал неа и Чјуи кога и да се карале.

Кога сопственичката добила шанса, таа побегнала со Чјуи. Очигледно повеќе не можела да си дозволи да го внесе, па решила да го остави со надеж дека кучето е предодредено за подобар дом.

За среќа, Чјуи бил спасен, лекуван од ветеринар и добил нов живот во прифатилиште.