Наставничката им далa задача на учениците да нацртаат суперхерој. Цртежoт на ова момче ја остави без зборови!

Наставниците имаат способност да откриваат нешта на единствен начин.

Ова мало момче се вика Порнчаи и додека неговите пријатели од училиште знаеле во каква ситуација се наоѓа, тој се надевал дека наставникот нема да дознае.

Учениците имаа задача да го нацртаат својот суперхерој. Повеќето деца избрале стандардни особини на суперхерои, како што се способноста за летање или невидливост.

Суперхеројот на Порнчаи беше поинаков…