НАЈСРЕЌНИТЕ ЛУЃЕ НА СВЕТОТ: ИМАЛЕ НЕВЕРОЈАТНИ НЕСРЕЌИ…(ВИДЕО)

Среќата е нешто што едноставно или го имате или го немате.

Има луѓе кои го живеат животот без проблеми, но веројатно има и повеќе кои се сметаат себеси за несреќни.

Некои од нив имаат неверојатни несреќи, но на крајот сепак се извлекуваат. „Имаат среќа во несреќата“, би се рекло.

Луѓето кои ќе ги видите во ова видео се токму такви примери. Им се случија необични несреќи, а камерите снимија се.