Најчесто поради оваа грешка ви се празни акумулаторот во зима

Најчесто поради оваа грешка ви се празни акумулаторот во зима.

Во ова видео експерт за акумулатори говори за тоа што може вас да ве спаси да не купувате нов акумулатор во зима…

Погледнете во продолжение…