На дедо му ѕвони мобилниот но не може да го најде, кога го виделе сите почнале да се смеат

Ова често ми се случува: постојано ги губам очилата. Интересно е што скоро секогаш кога ќе ги најдам ми се или на глава или на очи. Да, сè уште не можам да разберам како кристално јасно гледам поради чашите. Секогаш ме смее, но не како оваа смешна ситуација што му се случи на дедо ми во ова видео.

Дедо цел ден го бараше мобилниот. Тоа е еден од оние моменти кога едноставно не знаеш каде го ставаш проклето нешто. Дури и кога луѓето му се јавуваат, тој не може да го најде. Тој има малку среќа во оваа случка со мобилниот телефон на дедо му, бидејќи целото семејство може да го слушне звукот на неговиот мобилен телефон додека му се јавуваат за да го лоцираат.

Видеото започнува со еден човек кој признава дека не знае каде му е мобилниот телефон. Членовите на семејството го прашуваат дали се сеќава каде можел да го остави или видел последен пат. Едно лице заклучува нешто смешно: кога ќе заѕвони, можете да го слушнете. Звукот на ѕвона оди насекаде по дедо.

Овој мал лов создаде урнебесна ситуација. Тогаш дедо реши да влезе во куќата и да се обиде да открие каде е. И ќе се насмеете кога ќе видите каде ќе го најде кога ќе влезе внатре.

Нема да ви кажиме каде бил мобилниот телефон, отворете го видеото подолу и уверете се сами.