На детето му послужила вечера со не убава порака и се гордее затоа што е НАЈЛОШАТА мајка на светот (ФОТО)

Корисничка на TikTok која се опишува себеси како најлошата мајка на светот сподели видео во кое и послужи на својата ќерка навредлива вечера.

На детето му подготвила сечкани краставици, домати и сендвич во форма на срце, на кои во послободен и покултурен превод напишала нешто што би значело „глупаво“, а со објавата напишала: „Кога вашето дете не сака да спија“.

Видеото забележа повеќе од три милиони прегледи и илјадници коментари, а многумина не го одобрија ваквото воспитување и однесување на една мајка.

Зошто е во ред да се биде сè, но да не е добро за децата? Не го разбирам тоа и мило ми е што не разбирам “,” Дали сум единствената личност која мисли дека ова е малку сурово?” “Што велиш кога таа ќе остари и ќе ги најде овие видеа”, се само дел од коментарите .

@munchimart When your toddler won’t nap 🙃 @Emma #toddlerfood #toddler #foodideasforkids #blw ♬ Funny Song – Cavendish Music