На луѓето им велат да влезат во оваа црна кутија. Можете ли да погодите што има внатре?

Повеќето луѓе мразат да чекаат на семафор. Тие неколку секунди до зеленото светло изгледаат како вечност. Многумина едноставно ја минуваат улицата иако е црвено и со тоа ја загрозуваат својата и безбедноста на другите во сообраќајот.

Иста е ситуацијата и на сообраќајна раскрсница во Лисабон, Португалија. Многумина едноставно нема да чекаат на семафор и да трчаат преку улицата иако е вклучено црвеното светло.

Затоа луѓето дошле на идеја да го направат чекањето многу поинтересно.

Погледнете што се случи: