На оваа жена и било непријатно да лежи со главата на камчињата, па на урнебесен начин го решила проблемот и ги насмеала сите

Луѓето можат да станат многу креативни додека се сончаат на камените плажи во отсуство на мека подлога за глава.

Веќе ги видовте хит фотографиите од ликови кои ја ставаат главата на камен или на подножје, но оваа девојка целосно ги засени со своето решение…

Погледнете во продолжение