На прв поглед изгледа како мал автомобил, но погледнете што ќе се случи кога ќе ја отвори вратата!

Микаел Кјелман ужива во велосипедизмот, но не толку кога времето „не соработува“.

Ова е причината зошто овој шведски дизајнер решил да создаде велосипед кој ќе биде погоден за сите временски услови.

Резултатот е „PodRide“ – забавен и практичен велосипед-автомобил.

Кога ќе видите како изгледа, ќе посакате да биде ваше…

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: