На прв поглед изгледа како обичен пар кој добил дете, но вистината ќе ве изненади!

Едно специфично семејство живее во Еквадор. Имено, родителите на Фернандо Мачадо и Дајан Родригез не се типични како останатите.

Во ова семејство, таткото е всушност биолошката мајка, а мајката е таткото. И двајцата се транссексуалци.

Имено, и двајцата се родени како спротивен пол. По операцијата се чувствувале подобро бидејќи можеле подобро да ја изразат својата природа и како такви се пронашле и станале пар, кој основал семејство како и сите други.

Погледнете го видото во продолжение