На социјалните мрежи се шири видео од моментот кога огромна ајкула се приближува кон брод

Видеото е објавено на Твитер профилот на The Daily Jaws и го прикажува опасниот пристап на ајкула.

Видеото од моментот кога огромна ајкула се приближува кон брод стана вирална на Твитер.

Сцената налик на хорор филм не е за оние со слабо срце, прикажува бранови на водата во V-линија, што може да значи само едно – огромна ајкула се упатува директно кон чамецот.


Видеото е објавено на Твитер-профилот на Дејли Јавс и покажува како ајкулата опасно се приближува, а потоа се спушта до работ на чамецот додека кучето минува.