На сцената излегоа таткото и 3 сина. Кога почнале да пеат, членовите на жирито не можеле да ги задржат солзите

Нилс, вокална група составена од татко и три сина, станаа голема атракција откако се појавија на аудицијата. Таткото Лори пред 10 години имаше срцев удар, од кој се опорави благодарение на музиката. Затоа сите решија да се фокусираат на тоа во иднина.

Не сме изненадени од нивниот избор на песната „Татко и син“ на познатиот уметник Кет Стивенс.

На членовите на жирито не им требаше многу да омекнат, па дури и да плачат.

Ова е уште еден доказ дека нема посилна врска во светот од онаа на браќата, родителите и децата и семејството, воопшто