На улица ја сретнала непозната жена и и дала плик! Кога видела што има внатре почнале да и течат солзи (ФОТО)

Таа ги слушаше упатствата напишани внатре Тами Бенет одела по улица кога непозната жена и пришла и и дала плик. Непозната госпоѓа и посака прекрасен ден и си замина, без никакво објаснување што има внатре. Тами била изненадена од тоа што се случило, а кога го отворила пликот, заплакала.

Денеска би му бил 28 роденден на мојот син. За жал, тој боледувал од епилепсија и ненадејно починал. Мојот син многу сакаше роденденски торти. Ве молиме купете торта и уживајте со вашето семејство. Секој ден е ден за торта, а не само роденден. Семејството е многу важно и времето поминато со неа е многу вреден подарок – напишала жена која се потпишала како мајка на Џејсон.Тами била длабоко трогната од овие зборови и рекла дека многу емотивно реагирала на пораката бидејќи тогаш имала лош ден .

Таа ме натера да разберам дека не сите знаат колку се среќни што имаат семејство со кое можат да поминуваат време. Неверојатно е што прави оваа жена за да го зачува споменот на својот син – изјавила Тами Бенет и објавила фотографија од купената торта.

Навистина ја купивме тортата, ја споделивме со семејството и му посакавме на Џејсон среќен 28-ми роденден – изјавила таа.