НЕВЕРОЈАТНО ВИДЕО КОЕ ЈА ВРАЌА ВЕРБАТА КАЈ МЛАДИТЕ

Возејќи се на жичарницата со мама и тато, ова осумгодишно момче некако се лизнало од седиштето и за малку ќе испаднело.

Татко му успеал да го фати и така да го држи додека имал сила, но набрзо рацете почнале да го издаваат и требало брзо да реагира.

Во подножјето на жичарницата имало тинејџери кои со генијална акција успеале да се организираат и да му го спасат животот на овој млад човек.

Секоја чест за момците.