Невестата го чекаше судбоносното „Да“, а потоа младоженецот покани друг на олтарот!

кога ќе се омажиш за некого со дете, стануваш и родител на тоа дете.

Важно е на детето да му дадете пријатно чувство за да ве прифати како нов член на семејството.

Овој младоженец го направи токму тоа на својата свадба.

Додека невестата го чекала судбоносното „Да“, тој морал да праша некој друг…

Погледнете како изгледаше тој трогателен момент…