Невестата почна да го фрла бидермаерот, а потоа следеше потег што сватовите не го очекуваше ВИДЕО

На социјалните мрежи неодамна кружи видео од TikTok бидејќи прикажува многу интересна сцена од свадба.
Како што можете да видите, среќната невеста ќе го фрли бидермаерот.

И токму кога сите помислија дека ќе им го фрли преку глава на другарките кои стојат позади, таа се сврте и се приближи до еден од нив и – и подаде букет.

Многумина мислеа дека тоа е тоа и дека невестата само направила необичен гест избирајќи го својот „наследник“.

Но, токму тогаш од позадина се појави момче кое ја запроси девојката пред сите, кои добија бидермаер од невестата.

Очигледно тој и невестата се однапред испланирале и го договориле овој интересен предлог.

Очекувано предизвика ентузијазам кај свадбарите, но и кај твитерџиите во Србија, кои посочуваат дека ни требаат уште вакви убави сцени, пишува „Задовловна.рс“.