Невестата седна во тракторот, па параво до олтарот – Целиот свет го гледа видеото, а на младоженецот му порачуваат: Нека тие Бог на помош!

Овој необичен млад тракторист на својата свадба! Видеото на кое се гледа како невестата вози трактор сè до олтарот стана вирална на социјалните мрежи. Оваа необична венчавка со барем необична невеста се одржа во Бетула во Мадја Прадеш, Индија.

Младата жена со црни очила за сонце по име Барти Тагде возела трактор како вистински професионалец, додека нејзините двајца браќа седеле до неа.

Погледнете го ова видео кое ја обиколи планетата и предизвика грст реакции на социјалните мрежи. Многумина коментираа дека невестата е вистински „мангуп“, а младенците посакаа среќа да се оженат за таква жена“

„Останува да видиме кој ќе носи панталони во овој брак“, „Тоа е вистинска жена, браво!“ А некои го протолкуваа овој гест како театарска понуда на мираз од младоста…