Невестата слезе по скалите во придружба на нејзиниот татко – немаше поим кој ќе ја пречека долу

Младата Кејди требаше да има своја свадба, но на самата церемонија недостасуваше едно лице.

Нејзиниот брат е маринец, а таа не сакаше да размислува дали може да дојде или не, сфаќајќи дека војската има строг режим и дека ќе му биде тешко да дојде. Она што ја отежнуваше целата ситуација е тоа што служеше во Јапонија.

Додека слегуваше по скалите во нејзиниот прекрасен бел фустан и придружувана од нејзиниот татко, не знаеше кој ќе ја пречека долу. Кога го видела лицето кое ја чека, ја преплавиле емоции.