Невестата ја научила целата песна на знаковен јазик, младоженецот бил изненаден

Која е најромантичната работа што сте ја виделе? Дали тоа беше романтично запросување или совршен состанок? Можеби тоа е нешто што сте го направиле за некого или некој за вас? По 2 години врска, Лиз и Скот решија да се венчаат. Но, невестата не сакаше тоа да биде традиционална венчавка во која ќе се приближи до олтарот со песната „Here Come’s The Bride“.

Сакаше да направи нешто посебно за него. И токму тоа го направи таа. Скот е лице со оштетен слух. Лиз сакала да го изненади на посебен начин, па застанала покрај олтарот и ја отпеала песната „Илјада години“ – на знаковен јазик.

Кога ја завршила песната забележала дека нејзиниот иден сопруг плачел во текот на целиот настап и дека секогаш кога повторно го гледалa тој спот, останувал во солзи. Таа продолжи кон олтарот и таму се бакнаа и станаа маж и жена.

Погледнете го ова видео и споделете го со другите: