НЕВИДЕНО ОТКРИТИЕ НА СИТЕ ВРЕМИЊА: Копаше во својот двор, но никој не го предупреди за ова!

Обично се вели дека треба да се обидете пред да купите, но кога станува збор за нови домови, тоа всушност не е опција – и многу нови сопственици се сретнаа со непријатно изненадување како резултат.

Понекогаш, тие мали изненадувања можат да бидат одлични! Барем така му се случи на овој човек! Кога ги разгледувал архитектонските планови на својата нова куќа, открил дека нешто се крие под неговиот имот, нешто големо.

Ја зграпчи лопата и почна да копа. Кога удрил метал, знаел дека го нашол. Тајно скривалиште во неговиот двор. Куќата е изградена во текот на 60-тите години, а плановите за шталата биле доставени заедно со плановите за куќата.

Време беше да се тргне капакот. Но, што ќе најдат внатре? Имаше многу ѓубре на дното. Веројатно тука доаѓа воздухот. Ако овој премин се урнеше, кој и да беше внатре ќе умре од задушување.

Сепак, засолништето беше во добра состојба и се чинеше срамота да се распадне

Чистењето бараше многу напор. Сепак, веќе изгледаше многу подобро. Со помош на пријатели, време беше да се договори влезот. Сакаа да бидат сигурни дека тоа ќе трае вечно.

Погледнете го крајниот резултат