Невозможно е да е толку ГЛУП! За малку ќе си ја скршеше кичмата!

Што се случува кога маж глуми дека е дете?! Резултатот е видео заради кои се смеат сите, а во исто време и стравуваат и дека „јунакот“ ја скршил кичмата…

Имено, во видето се гледа фраер кој се спушта низ необичен тобоган.

Што сакал да покаже или докаже не е познато, но очигледно е дека така добро се испокрши што после ова тобоганите само ќе ги забиколува.

Погледнете: