Неговата порака до бившата сопруга стана хит на интернет, а еве зошто…

Кога луѓето се разведуваат, тоа не значи дека треба да исчезне почитта меѓу нив и дека треба да се мразат. Ако сеуште имате дете, треба да обрнете внимание на тоа каква врска имате. Ова е многу необична ситуација.

Необично е затоа што не секој би го направил ова. Имено, Били Флин Гадбоис од Бостон на социјалните мрежи објави објава за својата поранешна сопруга. Тој го кажа следново:

„Денес е роденден на мојата поранешна сопруга. Станав рано да купам цвеќиња и подароци за неа и за децата. ”

Ова е многу необично, нели? Кој друг се грижи за роденденот на поранешната сопруга? Како и да е, тоа е навистина убав гест.

На прашањето зошто го прави ова, тој рекол дека сака да им го покаже вистинскиот пример на своите синови и дека треба да ги почитуваат жените.

Иако повеќе не се заедно, тој продолжува да ја почитува и да и посветува внимание. Некои мажи не го прават тоа дури и кога се во брак.