Неговата сопруга излегла од куќата, а што се случило неколку моменти подоцна ќе гледате со НЕВЕРУВАЊЕ!

Оваа интересна сцена се повторува секоја зима во Вајоминг (САД) – Шајенката обично ги храни елените во зимските месеци, а многу од нив се враќаат секоја година за да ја поздрават.

Се започна пред неколку години и сега еленот редовно ја посетува.

Таа дури и именуваше некои од нив…

Погледнете и споделете го видеото со вашите пријатели: