Неговиот автомобил се заглавил во калта, а потоа пријател му пришол на помош и направил уште поголема катастрофа!

Некои работи едноставно немаат објаснување и ги сметате за шега кога ќе ги видите, но всушност се сосема сериозни.

Овие пријатели биле на пат со своите џипови и еден од нив се заглавил во калта.

За среќа, имаше уште еден пријател да ја понуди својата помош, но работите не одеа баш според планираното (

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: