Неговиот сопственик конечно се врати дома. Реакцијата на кучето го изненади дури и него!

Поговорката вели „Кучето е најдобар пријател на човекот“, а ова видео е најдобар доказ за тоа, објави порталот „Virealno.com“.

Овој војник конечно се врати дома, а неговото куче веќе трпеливо го чекаше.

Кога го видел својот автомобил пред куќата, не можел да ги задржи емоциите.

Вратата конечно се отвори, а неговата реакција е најслаткото нешто што ќе го видите денес…

Погледнете и споделете го видеото со вашите пријатели: