Неговите пријатели велеа дека е луд затоа што продал станот за да живее во шатор – но кога ќе влезете внатре ќе разберете зошто го направил тоа.

Има нешто посебно во шаторот. Сите деца се воодушевени од него и се обидуваат на различни начини да ги направат и внатре и на отворено. Повеќето луѓе особено сакаат убаво дизајниран мал простор – како да сте го искористиле малиот простор најдобро што можете.

Така, шаторот сигурно ќе ви се допадне и во оваа приказна. Овој човек неверојатно го искористи просторот. Иако шаторот е мал, во него има се што му треба.

Овој дом има свое име „Лотус“, а неговиот сопственик Брис е специјализиран за оптимално користење на малите простори, тој ќе живее во него додека не заврши со изградбата на посебна „мала куќа“.

Колку е неверојатен неговиот ентериер, погледнете сами: