Немаа пари да купат базен, па мојот сопруг дојде до брилијантна идеја! Крајниот резултат ќе ве воодушеви!

„Мојот сопруг одлучи дека сака да изгради базен. Не можевме да си дозволиме да го купиме.

Побарав низ целиот интернет базен со разумна цена, но сите беа неколку стотици долари. „Калеб беше убеден дека може да изгради базен само со остатоците што ги најде околу градилиштето“, рече Кајла. Кајла признава дека на почетокот била уморна, но „тој беше толку одлучен, па реков „што и да е, оди по тоа!“

Еве како изгледаше крајниот резултат…

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: