Необична сцена го подобрува денот! Човек и неговиот најдобар пријател – куче на трактор ВИДЕО

Сцена од која сигурно ќе се чувствувате нежно и ќе предизвика насмевка на вашето лице. На некои! Од друга страна, сигурно има и други.

Некои љубители на животни можеби се лути поради она што го гледаат. Имено, на Јутјуб е објавено видео од човек и неговиот најверен пријател – куче! И не било кое видео.

Ова дуо вози трактор. Додека мажот го држи воланот, до него стои неговиот миленик. Над големата точка… На отворено… Сосема бесплатно, но и незаштитено.

Лежерно мавта со опашката и гледа наоколу… Некој одзади ја зеде камерата, сето тоа убаво го овековечи и го сподели со рајот на социјалните мрежи.

Коментарите се главно позитивни… На луѓето им се допаѓа тоа што го гледаат. Иако, вистината е дека е доволен момент на невнимание за овој симпатичен четириножен пријател да падне од возилото и да се повреди. Или уште полошо, не дај Боже!
Како и да е, погледнете и развеселете се. Барем за денес!