Неодамна го изгубила 19-годишниот син, а потоа слушнала глас на радио (ВИДЕО)

Мајката на Мишела неодамна го изгубила својот 19-годишен сопруг Влаин, нешто со што не може да се помири.

Животот не може да се врати во нормала, а финансиската состојба се влошува.

Додека таа тагува по него, таа смета на своето бебе.

Ќерката решила да ги земе работите во свои раце. Радио водителките на Куле и Јаски одлучија мајката на Мишел да биде во автомобилот во вистински момент за да може да ја изненади со раката на радио.

Целото изненадување погледнете го во видеото!