НЕОЧЕКУВАНО, ВОЗБУДЛИВО И СМЕШНО! Ова е сигурно најнеизвесна и најлуда трка со кучиња досега! (ВИДЕО)

Иако остануваат многу богатства со обложување на трки со кучиња, трката во корги дефинитивно е настан што треба да се прескокне, поради неизвесноста на трката.

Иако натпреварувачите долго време ги подготвуваат своите кучиња, тие се целосно изгубени на патеката. Наместо вистински да се тркаат и да се борат за првото место,тие си трчаат насекаде

И токму кога ќе помислиме дека имаме победник, кучето се врти точно пред голот и се враќа да игра.

Видеото е многу убаво и забавно, но веруваме дека на нивните газди кои посветиле време и ги подготвувале со месеци, не им било толку многу слатко и забавно. Видеото погледнете го ТУКА