Непознат човек му пришол на детето и продолжението ги шокирало сите родители

Се чини дека децата едноставно ги забораваат сите предупредувања во даден момент и едноставно се подготвени да си заминат. Со странец. Веќе бевме згрозени од неговите мали експерименти, но тој се чини дека секој пат ја докажува поентата – без разлика колку децата се учени да не разговараат со странци, да не одат кај нив на сладолед или гледаат слатки кученца – изгледа како деца. само заборавете на сите предупредувања и едноставно сте подготвени да одите.

Со странец. Рака под рака. Дури и ако мама е во близина. И тоа е она што најмногу не згрози во овој случај. Дали овие деца навистина никогаш нема да разберат? Тој е Џои, а ова е уште еден во низата негови социјални експерименти со деца. И овој пат Џои прво ги праша мајките дали може да му пријде на нивното дете и да се обиде само да го одведе – со помош на слатката кучка Донатс, која наводно има многу мали, слатки кученца некаде во близина.

Кога ја прашал првата мајка дали може да го намами нејзиното девојче да го напушти паркот, мајката се согласила и иако се сомневала дека нејзиното малечко може безгрижно да ја прими раката на непознат (млад и фин), таа сепак се надевала на поинаква резултат. Можеби систематското предупредување на нејзината мајка остана во нејзината глава?

Можеби на сите им преостанува нешто големо загрижувачко со кое нивните родители систематски ги предупредуваат?

Дали мислите дека детето едноставно нема да замине без да ја погледне мајката што седи во близина?