Нејзината ќерка се забавувала со момче 4 години. Кога ја погледнала оваа стара слика, нејзината мајка останала без зборови!

Кога Хајди и Ед се верија во 2016 година, беа многу возбудени околу планирањето на венчавката.

Меѓутоа, мајката на Хајда имала чудни чувства за нејзиниот иден зет. Тоа беше чиста интуиција, но се покажа дека е правилно.

Хајди и Ед се запознале во 2011 година на Универзитетот во Лондон. Оттогаш се неразделни, а во 2016 година конечно решија да се венчаат…

Погледнете го видеото во продолжение