Нејзиниот очув го продал својот автомобил за да ја плати нејзината свадба. Години подоцна ќе го изненади со ОВА! (ВИДЕО)

Кристин Расел реши да му се заблагодари на својот очув за се што направил за неа!

Кога се запознале нејзината мајка и тој, веднаш сфатиле дека се наменети еден за друг.

Бидејќи немале пари за венчавката, очувот на Кристина, Дејв, морал да го раздели своето сакано Porsche 914 од 1973 година и да го продаде.

Ниту еден момент не се покаја! Ја сакаше нејзината мајка и се грижеше за Кристин како своја ќерка.

Во видеото подолу ќе ја видите трогателната реакција на очувот, откако Кристин го изненадила со автомобил, кој бил идентичен како неговото Порше.

Таа со години го барала овој антиквар и конечно успеала соодветно да му се заблагодари на својот очув за се!

Дејв на почетокот не знаел што е тоа, па дури прашал чиј е автомобилот и кој го паркирал таму!